Du er landet på Halogenpære.dk, det helt rigtige sted at finde Philips metalhalogenlampe. Vi har udvalgt de 2 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 2 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips metalhalogenlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips MHN-TD 250W/842 FC2 metalhalogenlampe

  • Dagens pris: 905,- kr.
  • Fundet hos Elvvs.dk
  • Mærke: Philips

Den første anbefaling på vores liste har vi fundet hos Elvvs.dk.

Her kan “Philips MHN-TD 250W/842 FC2 metalhalogenlampe” fås til 905,- kr.

Forhandlerens beskrivelse:
? MHN/W-TD Pro giver meget lys og har et ganske højt lysudbytte.
Ideelt til projektører både indendørs og udendørs ? Begrænset brændeposition: vandret +/-45°.
Skal anvendes i lukkede armaturer ? God farvegengivelse: MHN Ra>80 og MHW Ra>70 og farvetemperat…

Se hos Elvvs.dk ❯❯

2: Philips CDM-T 150W/942 G12 metalhalogenlampe

Sidste produkt på vores liste er Philips CDM-T 150W/942 G12 metalhalogenlampe som vi har fundet til 209,- hos VVSproffen.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Produkt ? En serie kompakte udladningslamper med en stabil farve i hele lampens levetid og et strålende lysFordele ? Stabil lysfarve i hele lampens levetid ? Høj lampeudbytte, der resulterer i lavere driftsudgifter ? Lang levetid i forhold til gl…

Se hos VVSproffen.dk ❯❯

Flere produkter.

De 2 produkter ovenfor var vores udvalgte bud på bedste Philips metalhalogenlampe i 2022 – men var det rigtige produkt for dig ikke blandt dem kan du også kigge blandt disse Philips metalhalogenlampe:

Dyreste Philips Metalhalogenlampe på listen er Philips MHN-TD 250W/842 FC2 metalhalogenlampe fra Elvvs.dk med en pris på 905.00. Billigste udvalgte Metalhalogenlampe er Philips CDM-T 150W/942 G12 metalhalogenlampe som du kan købe for 209.00 hos VVSproffen.dk. Forskellen på de to priser er 696 kr. – de 2 Philips Metalhalogenlampe vi har fundet koster i gennemsnit 557 kr.
Ovenstående Philips Metalhalogenlampe data og priser er hentet fra 3 butikker (Elvvs.dk, vvs.dk, VVSproffen.dk). Alle Philips Metalhalogenlampe tilbud er opdateret i dag 03-07-2022. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Metalhalogenlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Metalhalogenlampe blandt de 2 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Metalhalogenlampe: