Du er landet på Halogenpære.dk, det helt rigtige sted at finde Philips metalhalogenlampe. Vi har udvalgt de 1 bedste produkter lige nu, så du er sikret et godt køb.
De 1 tilbud på listen er udvalgt efter følgende kriterier:

✅ Aktuelle Philips metalhalogenlampe tilbud | ✅ Produktkvalitet | ✅ ⭐ Kundeanmeldelser | ✅ Gratis levering / Fri fragt | ✅ 🇩🇰 Danske webshops

1: Philips MHN-TD 250W/842 FC2 metalhalogenlampe

  • Mærke: Philips

Sidste produkt på vores liste er Philips MHN-TD 250W/842 FC2 metalhalogenlampe som vi har fundet til 1190,- hos Elvvs.dk.

Forhandlerens beskrivelse:
Philips MHN/W-TD Pro, metalhalogen.
Lyskilde: Dobbeltkolbe og en- eller tosoklede metalhalogenlamper Egenskaber: Udladningslampe i kvarts, der indeholder højtrykskviksølv og en blanding af dysprosium-, holmium- og tuliumhalogen (MHN-TD) eller tiniodid (MH…

Tjek bedste pris ❯❯

Dyreste Philips Metalhalogenlampe på listen er Philips MHN-TD 250W/842 FC2 metalhalogenlampe fra Elvvs.dk med en pris på 1190.00. Billigste udvalgte Metalhalogenlampe er Philips MHN-TD 250W/842 FC2 metalhalogenlampe som du kan købe for 1190.00 hos Elvvs.dk. Forskellen på de to priser er 0 kr.
Ovenstående Philips Metalhalogenlampe data og priser er hentet fra 1 butikker (Elvvs.dk). Alle Philips Metalhalogenlampe tilbud er opdateret i dag 27-01-2023. Vi tager forbehold for fejl i priser og lagerstatus.

Flere Metalhalogenlampe guides:

Fandt du ikke det rigtige Metalhalogenlampe blandt de 1 ovenfor? Så kig i nogle af vores andre detaljerede guides til at finde den bedste Metalhalogenlampe: